Assortiment - Cut and Grace
Welkom bij Cut & Grace! Gracious hairstyles by Tinne Peiren.
Cut and grace, cutandgrace, hairdresser, kapster, kapster mortsel, mortsel, styling, hair, haircut, kapster gezocht, beste kapster, gracious, gracious hairstyles, tinne peiren, tinnepeiren, kapster tinne, kapster rozentuin
4773
page-template-default,page,page-id-4773,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Assortiment

Gold

Gold producten en kleuren zijn geboren uit de passie en liefde voor het kappersvak, gecombineerd met een team van vooraanstaande chemici en kappers uit Scandinavië, die allemaal dezelfde visie delen voor futuristische haarproducten en vele jaren ervaring in productontwikkeling hebben. De Gold Premium Haarkleuren zijn voedende kleuren, verrijkt met pure oganische oliën van argan en meadowfoamzaad, ze zijn volledig vrij van PPD, ammoniak en resorcinol. Milieuvriendelijke producten, die sterkte en houdbaarheid geven aan de constant veranderende looks van vandaag. De haarverzorgingslijn is gecreëerd in navolging van een persoonlijke filosofie : “We dagen de mode uit om de toekomst te kunnen creëren”We laten ons inspireren door de beste geuren uit de natuur en texturen van voedsel.Onze producten bestaan bijna allemaal exclusief uit hernieuwbare en duurzame bestanddelen, met pure essentiële oliën, plantenextracten en natuurlijke antioxidanten.Het GOLD gamma is verwennerij in de vorm van vernieuwende en functionele producten.

Zenz Therapy

Dit professioneel, doch natuurlijk gamma heeft zijn basis in de aromatherapie, alle producten en kleuren zijn organisch. De producten bevatten geen parabenen, sulfaten, kleurmiddelen of artificiële parfums, de kleuren zijn ammoniak-, ppd, resorcinol en nikkelvrij. We gebruiken aromatherapeutische geuren van planten, die de organische of biodynamische stempel hebben of in het wild groeien. Dit allemaal met respect voor onze omgeving.

Organic Hairspa

Organic Hairspa is een gamma van haar- en huidverzorgingsproducten, geproduceerd met het gebruik van gecertificeerde organische ingrediënten. Een gamma producten voor de bewuste consument, die weigert een compromis te sluiten tussen stijl en efficiëntie, gewoon omdat ze organisch verkiezen. Een gamma dynamische concentraten geven de basis aan Organic Hairspa. In het hart van elk product zit een krachtig plantenmengsel, dat nieuw leven inblaast en efficiënter gemaakt is door het gebruik van moderne technologieën. Organic Hairspa wordt zonder het gebruik van schadelijke stoffen geproduceerd, zoals parabenen, Mi, SLS, SLES, Ftalaten, EDTA of DEA.

Zenz Organic

De stichter van de Zenz Organic producten is de Deense eco-bewuste kapper Anne-Sophie Skjødt Villumsen. Ze startte haar eerste “groene” kapsalon in Denemarken in 1999. Reeds tijdens haar opleiding ontwikkelde Anne-Sophie allergieën bij het gebruik van traditionele chemische haarproducten. Omdat ze absoluut verder wilde gaan als kapster en tevens ook anderen wilde helpen met dezelfde problemen, begon ze gezondere haarverzorgingsproducten te ontwikkelen. In 2010 lanceerde ze het professionele, van ecolabel voorziene haarverzorgingsgamma Zenz Organic Hair. Met een groeiende vraag voor eco-vriendelijke en gezondere cosmetica producten, wou Anne-Sophie bewuste consumenten en kappers een gezonder alternatief bieden voor de vele schadelijke haarproducten op de markt van vandaag. Ze heeft reeds verscheidene prijzen gewonnen, zowel voor haar producten, als voor haar kapperstalent.

Scottish Hair & Beard

Scottish is een professioneel gamma met oplossingen voor de verzorging voor de man: van baard tot gezond haar, we hebben het allemaal! Traditie, kwaliteit, research, vernieuwing en stijl zijn de hoekstenen van dit gamma, dat voor “100% italian made” is. Sottish Hair & Beard biedt de professionele barber en/of kapper alle tools, die ze nodig hebben om hun salon en beroep naar een hoger level te brengen.