Assortiment - Cut and Grace
Welkom bij Cut & Grace! Gracious hairstyles by Tinne Peiren.
Cut and grace, cutandgrace, hairdresser, kapster, kapster mortsel, mortsel, styling, hair, haircut, kapster gezocht, beste kapster, gracious, gracious hairstyles, tinne peiren, tinnepeiren, kapster tinne, kapster rozentuin
4773
page-template-default,page,page-id-4773,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Assortiment

Gold

Gold producten en kleuren zijn geboren uit de passie en liefde voor het kappersvak, gecombineerd met een team van vooraanstaande chemici en kappers uit Scandinavië, die allemaal dezelfde visie delen voor futuristische haarproducten en vele jaren ervaring in productontwikkeling hebben. De Gold Premium Haarkleuren zijn voedende kleuren, verrijkt met pure oganische oliën van argan en meadowfoamzaad, ze zijn volledig vrij van PPD, ammoniak en resorcinol. Milieuvriendelijke producten, die sterkte en houdbaarheid geven aan de constant veranderende looks van vandaag. De haarverzorgingslijn is gecreëerd in navolging van een persoonlijke filosofie : “We dagen de mode uit om de toekomst te kunnen creëren”We laten ons inspireren door de beste geuren uit de natuur en texturen van voedsel.Onze producten bestaan bijna allemaal exclusief uit hernieuwbare en duurzame bestanddelen, met pure essentiële oliën, plantenextracten en natuurlijke antioxidanten.Het GOLD gamma is verwennerij in de vorm van vernieuwende en functionele producten.

R&Co

Bij R+Co is ieder product een ervaring. Zowel het parfum als de verpakking zijn ontworpen om die ervaring bij te staan en een gevoel, plaats, stijl of gedrag op te wekken. Eén blik werpen op het product is genoeg om te weten waarvoor het dient. De subtiele en gesofisticeerde geur is even uniek als de oprichters van het merk.

Alle R+Co producten zijn gericht op het verzorgen van het haar en houden altijd rekening met de gezondheid van zowel het haar als de hoofdhuid. Ze zijn kleurveilig en bevatten UV-bescherming. Onze unieke ingrediënten zorgen ervoor dat ieder product een toegevoegde waar is voor het haar. Alle producten zijn vegan, cruelty-free en glutenvrij. Tevens bevatten de producten geen parabenen, sulfaten (SLS of SLES), minerale oliën of petrolium.

Tecna

De steunpilaren en de filosofie van Tecna zijn gebaseerd op een bio natuurlijk concept. De bio natuurlijke filosofie zorgt voor de gezondheid van zowel kapper als klant. Het natuurconcept draagt de ideale zorg voor het haar. Tecna is een ethische firma waar zowel de mens als het respect voor de natuur onontbeerlijk zijn.

Lavish Care

Lavish Care is een geavanceerde lijn van haarstylingsproducten voor mannen. De lijn benadrukt de hele filosofie die leidde tot de ontwikkeling ervan en het combineert technologische uitmuntendheid met een artistieke vintage aanpak. De geselecteerde grondstoffen voor de Lavish Care producten zijn afkomstig van gecertificeerde fabrikanten van cosmetische grondstoffen. De producten zijn dermatologisch getest, vrij van parabenen en andere schadelijke elementen, ze zijn speciaal ontworpen voor mannen en geschikt voor ieder haar- en huidtype.