Testimonials - Cut and Grace
Welkom bij Cut & Grace! Gracious hairstyles by Tinne Peiren.
Cut and grace, cutandgrace, hairdresser, kapster, kapster mortsel, mortsel, styling, hair, haircut, kapster gezocht, beste kapster, gracious, gracious hairstyles, tinne peiren, tinnepeiren, kapster tinne, kapster rozentuin
220
page-template-default,page,page-id-220,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0,vc_responsive

Testimonials

Onze klanten aan het woord…

Cut and Grace is het beste kapsalon waar ik al ben geweest. Tinne hanteert een erg persoonlijke aanpak, de tijd vliegt voorbij en je komt buiten met de coupe die je echt wilt. Ik vond het ook een extra pluspunt dat Tinne me extra informatie gaf over het proces en over mijn haar. Ik ging van medium haar naar kort haar met een permanent en ik ben er zo tevreden mee! Ik kom zeker terug!

- HINA

Altijd top bij Tinne! Beste kapster die je ooit zal vinden: kleur en snit is altijd perfect. Ook zeker een aanrader: laat je wenkbrauwen hier eens epileren!

- MICHELLE

Eindelijk na lang zoeken de perfecte kapper gevonden! Je komt binnen in zeer huiselijke sfeer en voelt je meteen op je gemak. Tinne is een supergezellige hippe dame die echt gepassioneerd is en weet wat ze doet. Ze begreep volledig wat ik wou! Ik ben super tevreden met het resultaat en ben alvast vaste klant! Nog eens bedankt Tinne!

- JANA

Zoals gewoonlijk. Schitterend! Tine weet perfect hoe ik mijn haarsnit wil. Een echte aanrader!

- ALEXANDER

Het is altijd (h)eerlijk bij Tinne: we gaan er met z'n allen en worden steeds behandeld als echte VIP's, ook de kinderen! Een chocomelk, een koffie, een rustmoment, wat praten en ALTIJD met een fantastisch kapsel terug buiten...Dankjewel, Tinne!

- LEEN